21 Shkurt, 2024

Pogradec/ Beragozhdi dhe Stropcka së shpejti 24 orë ujë

0

Beragozhdi dhe Stropcka së shpejti me furnzim 24 orë me ujë

Kandidati i i Ps z. Ilir Xhakolli zhvilloi një takim me banorë të fshatrave Dardhas dhe Stropckë nga ku tha se për 2 muan përfundon investimi i plotë i rrjetit të ri për furnzim me ujë të pijshëm 24 orë në të dy fshatrat. Xhakolli tha se sfida e radhës për të tashmë do të jetë sistemi i kanalizimeve dhe infrastruktura e brendshme rrugore.

Luan Maxhari theksoi se tashmë zhvillimi ka arritur në të tjera stadnarde pasi sot po flasim në këto fshatra për kanalizime pasi është punuar mjaft mirë në ndriçim publik dhe furnizim me ujë.

4 nga projektet kryesore që do të përfitojnë këto fshatra në vazhdim do të jenë kanalizimet, rruga e Hamollëve, aksi drejt fshatrave Osnat, Lekas, Niçë dhe unaza e Stropckës. Gjatë takimeve është bërë edhe mbjellja e fidanëve të rinj në të dy fshatrat.

About Author

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *