19 Prill, 2024

Një risi e këtij viti mwsimor nw sistemin parauniversitar pogradecar ishte platforma digjitale SMIP (Akronimi i Sistemit të menaxhimit të Informacionit).

Kjo platformë është mjaft e rëndësishme për prindrit, sepse në kohë reale i informon prindrit në mënyrë të detajuar, kudo dhe kurdo mbi notat, mungesat, sjelljen apo aktivitetet jashtëshkollore të fëmijëve tw tyre.

Mjafton të shkarkarkojmë aplikacionin SMIP në telefonin tonë dhe prindërit do të marrin inforamcionin tw detajuar mbi fëmijët nw shkollw.

Me SMIP, prindërit apo kujdestarët ligjorë mund të informohen në mënyrë të detajuar, jo vetëm për notat, mungesat dhe sjelljen e fëmijëve të tyre, por edhe për aktivitetet jashtëshkollore dhe aktivitetet jashtëkurrikulare.

About Author

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *