Programet tona

logo per karte apo tjeter copy

Edicioni kryesor i lajmeve (Live) ora 19.00
Edicione të tjera: Në mëngjes ora: 7. 30 & paradite ora: 10.00;
Në drekë flesh informativ, ora: 14.00;
Në mbrëmje ora: 22.00

Emisionet:

Ballë për ballë: format politik nga Albina Pajo

Infoftesë: një format i themeluar në vitin 1999, ku përfshihen në rrëfim personazhe vip nga rajoni dhe më gjerë nga vendi ynë.

Goodmorning: format informativ dhe argëtues i mëngjesit, nga Artin Halili. Emision i përditshëm nga e hëna në të premte)

Talkshow: format politik nga Artin Halili

Sprint nga Tonin Frroku: format sportiv

Bota sot: Rubrikë speciale për ngjarje të rëndësishme që ndodhin çdo ditë në botë

Platforma dixhitale: Televizioni Sot7 është gati për t’u përballur me këtë platformë në vitin 2017